Kesan penyebatian kemahiran berfikir aras tinggi dalam pengajaran kemahiran menulis karangan Bahasa Melayu di Sekolah Jenis Kebangsaan Cina - Nurul Nazwa Osman (Tanjong Malim, 2021)
Kesan penyebatian kemahiran berfikir aras tinggi dalam pengajaran kemahiran menulis karangan Bahasa Melayu di Sekolah Jenis Kebangsaan Cina by Nurul Nazwa Osman