Kesan penggunaan strategi membuat inferens terhadap pencapaian, minat dan motivasi murid dalam pengajaran pemahaman bacaan - Looi, Lay Hoon (Tanjong Malim, 2021)
Kesan penggunaan strategi membuat inferens terhadap pencapaian, minat dan motivasi murid dalam pengajaran pemahaman bacaan by Looi, Lay Hoon