Kesan latihan bebanan terhadap komposisi tubuh dan kekuatan otot individu berlebihan berat badan - Muhammad Nor Faiz Ab Aziz (Tanjong Malim, 2021)
Kesan latihan bebanan terhadap komposisi tubuh dan kekuatan otot individu berlebihan berat badan by Muhammad Nor Faiz Ab Aziz