Pembangunan gajet elektrik berfungsi bagi mata pelajaran Rekan Bentuk dan teknologi di Sekolah Menengah Sains Tapah Perak - Che Ghani Che Kob (Tanjong Malim, 2018)
Pembangunan gajet elektrik berfungsi bagi mata pelajaran Rekan Bentuk dan teknologi di Sekolah Menengah Sains Tapah Perak by Che Ghani Che Kob