Hubungan pengetahuan, kemahiran dan nilai STEM pelajar dan pensyarah kursus Geografi bagi program ISMP Geografi di UPSI - Sumayyah Aimi Mohd Najib (Tanjong Malim, 2018)
Hubungan pengetahuan, kemahiran dan nilai STEM pelajar dan pensyarah kursus Geografi bagi program ISMP Geografi di UPSI by Sumayyah Aimi Mohd Najib