Interpretasi ilustrasi dalam buku teks Pendidikan Islam sekolah rendah - Abdul Rahman Mahamad (Tanjong Malim, 2016)
Interpretasi ilustrasi dalam buku teks Pendidikan Islam sekolah rendah by Abdul Rahman Mahamad