Kualiti perkhidmatan di sekolah berasrama penuh di negeri Perak - Yeop Yunus Nek Kamal, Abdull Kareem Omar, Abdullah Muhammad Khairuddin Lim, Mohamad Yusof Abdul Raheem, Yonus @ Ahmad Azita, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2003)
Kualiti perkhidmatan di sekolah berasrama penuh di negeri Perak by Yeop Yunus Nek Kamal, Abdull Kareem Omar, Abdullah Muhammad Khairuddin Lim, Mohamad Yusof Abdul Raheem, Yonus @ Ahmad Azita,