Kesan penggunaan pembelajaran berasaskan masalah terhadap pencapaian Biologi dalam kalangan pelajar Tingkatan 4 - Shamsuddin Suzilawati, Ong Eng Tek, Desa Shakinaz, (N/A, 2012)
Kesan penggunaan pembelajaran berasaskan masalah terhadap pencapaian Biologi dalam kalangan pelajar Tingkatan 4 by Shamsuddin Suzilawati, Ong Eng Tek, Desa Shakinaz,