Eksplorasi bahan alam dalam pengajaran dan pembelajaran tekstil fiber - Harozila Ramli (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2004)
Eksplorasi bahan alam dalam pengajaran dan pembelajaran tekstil fiber by Harozila Ramli