Penggunaan pengangkutan jalan raya dan keselamatan pelajar sekolah: kajian di Batang Padang - Marzuki Mazdi, Ishak Abdul Jalil, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2003)
Penggunaan pengangkutan jalan raya dan keselamatan pelajar sekolah: kajian di Batang Padang by Marzuki Mazdi, Ishak Abdul Jalil,