Pencapaian dan penguasaan konsep dalam Matematik peringkat SPM - Noordin Abu Bakar, Abu Bakar Bhasah, Saad Noor Shah, Mohd Tajudin Norain, (UPSI, 2003)
Pencapaian dan penguasaan konsep dalam Matematik peringkat SPM by Noordin Abu Bakar, Abu Bakar Bhasah, Saad Noor Shah, Mohd Tajudin Norain,