Personaliti sebagai peramal daya tindak dalam kalangan pelajar di Sekolah Menengah di daerah Batang Padang, Perak - Yusof Hapsah Md (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2007)
Personaliti sebagai peramal daya tindak dalam kalangan pelajar di Sekolah Menengah di daerah Batang Padang, Perak by Yusof Hapsah Md,