Penggunaan Slate and Stylus di kalangan pelajar cacat penglihatan - Kwang Eng Hock (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2007)
Penggunaan Slate and Stylus di kalangan pelajar cacat penglihatan by Kwang Eng Hock,