Tahap pengetahuan pelancongan kesihatan di kalangan penduduk Malaysia - Mahjom Nurhanie, Ismail Zuriadah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2008)
Tahap pengetahuan pelancongan kesihatan di kalangan penduduk Malaysia by Mahjom Nurhanie, Ismail Zuriadah,