Piawaian keselarian Rasm Uthmani terhadap al-Qiraat al-Shadhdhah bersumberkan Qiraat Abd Allah Ibn Masud R.A - Ahmad Zulfiqar Shah Abdul Hadi (Tanjong Malim, 2015)
Piawaian keselarian Rasm Uthmani terhadap al-Qiraat al-Shadhdhah bersumberkan Qiraat Abd Allah Ibn Masud R.A by Ahmad Zulfiqar Shah Abdul Hadi