Pembinaan perisian multimedia pintar teknologi maklumat KBSM - Hassan Haslina, Said Che Soh, Johan Rasyidi, Fabil Norasikin, Hanif Abd Samad, Mailok Ramlah, Hashim Mashitoh, (UPSI, 2008)
Pembinaan perisian multimedia pintar teknologi maklumat KBSM by Hassan Haslina, Said Che Soh, Johan Rasyidi, Fabil Norasikin, Hanif Abd Samad, Mailok Ramlah, Hashim Mashitoh,