Tahap kebolehbacaan dan kefahaman membaca para pelajar tingkatan empat berdasarkan petikan teks cerpen antologi anak laut: hubungkaitnya dengan pencapaian gred bahasa Melayu PMR - Norainah Mohd Saleh (Tanjong Malim, 2004)
Tahap kebolehbacaan dan kefahaman membaca para pelajar tingkatan empat berdasarkan petikan teks cerpen antologi anak laut: hubungkaitnya dengan pencapaian gred bahasa Melayu PMR by Norainah Mohd Saleh