Kesan interaksi tahap realistik dan ekspresi wajah positif animasi Talking-Head terhadap emosi pelajar - Muhammad Ihsan Rokeman (Tanjong Malim, 2021)
Kesan interaksi tahap realistik dan ekspresi wajah positif animasi Talking-Head terhadap emosi pelajar by Muhammad Ihsan Rokeman