Impak pelaburan terhadap kemahiran kebolehpasaran graduan diploma kolej vokasional pertanian di Malaysia - Enah Ali (Tanjong Malim, 2020)
Impak pelaburan terhadap kemahiran kebolehpasaran graduan diploma kolej vokasional pertanian di Malaysia by Enah Ali