Pengaruh kecerdasan pelbagai terhadap pencapaian akademik pelajar tingkatan enam bagi subjek Pengajian Perniagaan di Larut Matang dan Selama Perak - Kho, Ai Peng (Tanjong Malim, 2021)
Pengaruh kecerdasan pelbagai terhadap pencapaian akademik pelajar tingkatan enam bagi subjek Pengajian Perniagaan di Larut Matang dan Selama Perak by Kho, Ai Peng