Pelaksanaan amalan pengajaran guru kelas Al-Quran dan Fardhu Ain (KAFA) dalam pengajaran Tajwid Al-Quran di negeri Kedah - Muhammad Amirul Mohd Nor (Tanjong Malim, 2021)
Pelaksanaan amalan pengajaran guru kelas Al-Quran dan Fardhu Ain (KAFA) dalam pengajaran Tajwid Al-Quran di negeri Kedah by Muhammad Amirul Mohd Nor