Analisis pengkritikan filem karya K.Balamurugan menggunakan teori Teksdealisme - Thasarathan Chandran (Tanjong Malim, 2021)
Analisis pengkritikan filem karya K.Balamurugan menggunakan teori Teksdealisme by Thasarathan Chandran