Pembangunan dan penilaian modul mudah alih (e-PBM PI-Poli) untuk kursus pengajian Islam di Politeknik Malaysia - Ahmad Fkrudin Mohamed Yusoff (Tanjong Malim, 2021)
Pembangunan dan penilaian modul mudah alih (e-PBM PI-Poli) untuk kursus pengajian Islam di Politeknik Malaysia by Ahmad Fkrudin Mohamed Yusoff