Konsep puisi tradisional antara kesusasteraan Arab dengan kesusasteraan Melayu - Nazri Atoh (Tanjong Malim, 2020)
Konsep puisi tradisional antara kesusasteraan Arab dengan kesusasteraan Melayu by Nazri Atoh