Kaedah Talaqqi Musyafahah dalam pengajaran Al-Quran Wa Al-Hifz Kurikulum Dini SABK di Perak. - Norhisham Muhamad (Tanjong Malim, 2018)
Kaedah Talaqqi Musyafahah dalam pengajaran Al-Quran Wa Al-Hifz Kurikulum Dini SABK di Perak. by Norhisham Muhamad