Pemaparan imej masyarakat Tamil Malaysia dalam kumpulan puisi tradisional Thenkoodu - Ponnei Kannan (Tanjong Malim, 2021)
Pemaparan imej masyarakat Tamil Malaysia dalam kumpulan puisi tradisional Thenkoodu by Ponnei Kannan