Pendidikan dan kerjaya guru perempuan Sekolah Melayu di Johor, 1914-1957 - Nur Farhana Mohd Kosni (Tanjong Malim, 2021)
Pendidikan dan kerjaya guru perempuan Sekolah Melayu di Johor, 1914-1957 by Nur Farhana Mohd Kosni