Tanggungjawab Guru dalam Memperkasakan Pendidikan Menurut Majalah Berbahasa Melayu 1940-an Hingga 1950-an - Wan Noorlizawati Wan Mat Ali (Tanjong Malim, 2021)
Tanggungjawab Guru dalam Memperkasakan Pendidikan Menurut Majalah Berbahasa Melayu 1940-an Hingga 1950-an by Wan Noorlizawati Wan Mat Ali