Kesan penggunaan emoji senyum reka bentuk flat dan skeuomorphism dalam poster kesedaran terhadap emosi pelajar - Noorlida Daud (Tanjong Malim, 2021)
Kesan penggunaan emoji senyum reka bentuk flat dan skeuomorphism dalam poster kesedaran terhadap emosi pelajar by Noorlida Daud