Pengaruh faktor orientasi strategik, kepimpinan transformasional dan sumber organisasi ke arah pemerkasaan aktiviti ekonomi masjid di negeri Selangor - Ahmad Raflis Che Omar (Tanjong Malim, 2021)
Pengaruh faktor orientasi strategik, kepimpinan transformasional dan sumber organisasi ke arah pemerkasaan aktiviti ekonomi masjid di negeri Selangor by Ahmad Raflis Che Omar