Falsafah tradisional Vietnam dalam perjuangan kemerdekaan Ho Chi Minh 1954-1969 - Raja Nor Azura Raja Ismail (Tanjong Malim, 2021)
Falsafah tradisional Vietnam dalam perjuangan kemerdekaan Ho Chi Minh 1954-1969 by Raja Nor Azura Raja Ismail