Isu sosial dalam hubungan Malaysia-Australia era kepemimpinan Mahathir Mohamad, 1981-2003 - Elena Cheah (Tanjong Malim, 2021)
Isu sosial dalam hubungan Malaysia-Australia era kepemimpinan Mahathir Mohamad, 1981-2003 by Elena Cheah