Pembangunan dan penilaian perisian kursus pembelajaran pengaturcaraan bagi meningkatkan keupayaan Computational Thinking dalam kalangan pelajar Novis - Nor Hasbiah Ubaidullah (Tanjong Malim, 2018)
Pembangunan dan penilaian perisian kursus pembelajaran pengaturcaraan bagi meningkatkan keupayaan Computational Thinking dalam kalangan pelajar Novis by Nor Hasbiah Ubaidullah