Mekanisme pencegahan jenayah dalam kalangan masyarakat di negeri Perak - Wan Nurul Wahidah Wan Lanang (Tanjong Malim, 2021)
Mekanisme pencegahan jenayah dalam kalangan masyarakat di negeri Perak by Wan Nurul Wahidah Wan Lanang