Kepimpinan distributif Guru Besar, efikasi kolektif Guru dan komitmen organisasi di Sekolah Kebangsaan Negeri Perak - Abdul Rahim Abdul Rashid (Tanjong Malim, 2019)
Kepimpinan distributif Guru Besar, efikasi kolektif Guru dan komitmen organisasi di Sekolah Kebangsaan Negeri Perak by Abdul Rahim Abdul Rashid