Hubungan kecerdasan emosi, motivasi dan stres dengan pencapaian hafazan Al-Quran pelajar sekolah tahfiz di Negeri Pahang - Mohd Saleh Ramli (Tanjong Malim, 2020)
Hubungan kecerdasan emosi, motivasi dan stres dengan pencapaian hafazan Al-Quran pelajar sekolah tahfiz di Negeri Pahang by Mohd Saleh Ramli