Pengaruh Latar Belakang Sekolah Terhadap Pencapaian Pelajar dalam TIMSS 2003 - Yusof Hamidah (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2009)
Pengaruh Latar Belakang Sekolah Terhadap Pencapaian Pelajar dalam TIMSS 2003 by Yusof Hamidah,