Kearifan tempatan dalam kulit buku Sastera kanak-kanak terpilih terbitan PTS - Tengku Intan Maslina Tengku Mohd Ali (Tanjong Malim, 2020)
Kearifan tempatan dalam kulit buku Sastera kanak-kanak terpilih terbitan PTS by Tengku Intan Maslina Tengku Mohd Ali