Komuniti Banjar di Tanah Rantau: ibadah haji sebagai satu dorongan tradisi Masyarakat Banjar Madam Ka Banua Urang - Aiza Maslan@Baharuddin (Tanjong Malim, 2020)
Komuniti Banjar di Tanah Rantau: ibadah haji sebagai satu dorongan tradisi Masyarakat Banjar Madam Ka Banua Urang by Aiza Maslan@Baharuddin