Implementasi elemen sinografi dalam penciptaan karya kreatif pelajar menengah atas menerusi produksi teater di Sekolah Seni Malaysia, Johor - Zolkipli Abdullah (Tanjong Malim, 2018)
Implementasi elemen sinografi dalam penciptaan karya kreatif pelajar menengah atas menerusi produksi teater di Sekolah Seni Malaysia, Johor by Zolkipli Abdullah