Eksperimentasi tanah liat habu sebagai refleksi kreatif seni seramik kontemporari - Muhammad Safwan Mohd Shariff (Tanjong Malim, 2020)
Eksperimentasi tanah liat habu sebagai refleksi kreatif seni seramik kontemporari by Muhammad Safwan Mohd Shariff