Reka bentuk kraf songket dalam konteks sosialisasi di Mukim Losong Kuala Terengganu - Noriza Mohd Yasin@Hashim (Tanjong Malim, 2021)
Reka bentuk kraf songket dalam konteks sosialisasi di Mukim Losong Kuala Terengganu by Noriza Mohd Yasin@Hashim