Pemikiran logik sebagai pengantara hubungan antara Amalan Pembelajaran Penyebatian dengan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi dalam Pendidikan Islam - Tajul Rosli Shuib (Tanjong Malim, 2020)
Pemikiran logik sebagai pengantara hubungan antara Amalan Pembelajaran Penyebatian dengan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi dalam Pendidikan Islam by Tajul Rosli Shuib