Hubungan analisis kuantitatif antara leksikal dengan metafora dalam manuskrip seni bina Melayu - Muhamad Fadzllah Zaini (Tanjong Malim, 2021)
Hubungan analisis kuantitatif antara leksikal dengan metafora dalam manuskrip seni bina Melayu by Muhamad Fadzllah Zaini