Penguasaan kosa kata Bahasa Melayu kanak-kanak Iban melalui lagu Didi & Friends - Patricia Antai Robin (Tanjong Malim, 2020)
Penguasaan kosa kata Bahasa Melayu kanak-kanak Iban melalui lagu Didi & Friends by Patricia Antai Robin