Pembangunan instrumen pengukuran tahap penguasaan kandungan mata pelajaran Reka Bentuk Teknologi untuk guru sekolah menengah - Owi Kim Huei (Tanjong Malim, 2021)
Pembangunan instrumen pengukuran tahap penguasaan kandungan mata pelajaran Reka Bentuk Teknologi untuk guru sekolah menengah by Owi Kim Huei