Kepengarangan dan individualiti Rahman Shaari dalam puisi berdasarkan teori teksdealisme dan stilistik - Rahayu Akhesah (Tanjong Malim, 2021)
Kepengarangan dan individualiti Rahman Shaari dalam puisi berdasarkan teori teksdealisme dan stilistik by Rahayu Akhesah