Pengekalan dan penghilangan bahasa Tamil di Malaysia akibat dasar bahasa kebangsaan - Rajendran Subramaniam (Tanjong Malim, 2006)
Pengekalan dan penghilangan bahasa Tamil di Malaysia akibat dasar bahasa kebangsaan by Rajendran Subramaniam