Pembinaan model perkhidmatan sokongan jurulatih bola sepak dalam kalangan guru di sekolah Kuala Lumpur - Abdul Halim Ismail (Tanjong Malim, 2021)
Pembinaan model perkhidmatan sokongan jurulatih bola sepak dalam kalangan guru di sekolah Kuala Lumpur by Abdul Halim Ismail