Tuan Guru Haji Abdul Latif bin Abdul Rahman (1938-2010) sumbangannya pada masyarakat Pengkalan Hulu - Ismail Ibrahim (Tanjong Malim, 2020)
Tuan Guru Haji Abdul Latif bin Abdul Rahman (1938-2010) sumbangannya pada masyarakat Pengkalan Hulu by Ismail Ibrahim